Misterele Lumii

Super Mario Bros 3. – Jocul diavolului

                                    supermariobros32  

Super Mario Bros 3 este jocul cu numarul 5 din seria Super Mario produsa de Nintendo.Aparut in 1988 in Japonia , apoi cativa ani mai tarziu in SUA si Europa , jocul a avut parte de un succes rasunator , fiind vandute aproximativ 18 milioane de copii.Avand in vedere aceste cifre putem spune ca Super Mario Bros 3. este practic unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile.

 

Super Mario Bros 3. a avut parte de promovare in filmul ‘The Wizard’ .Filmul urmareste povestea unui baiat ,care sufera de o boala mintala, si impreuna cu fratele sau pleaca spre California.Aici el va partipa la concursul Nintendo World Video Game unde va castiga toate jocurile , pentru ca la final sa joace Super Mario Bros 3.Era pentru prima data cand puteam vedea gameplay-ul jocului in cauza.

thewizarddvd

 Tragem linie si ajungem la concluzia ca Super Mario Bros 3 este un joc magnific ce trebuie incercat de fiecare gamer.

Este adevarat , dar la o analizare mai atenta putem observa unele chestii care ne infioara.Jocul este plin de foarte multe elemente care-l fac de latura satanista , dupa cum vom observa in continuare.

Astfel , peste tot in joc sunt prezente cruci intoarse.Da, asta inseamna dupa cum bine stim lepadare de Hristos.Daca stai pe un bloc timp de 6 secunde vei observa ca o sa cazi prin el ; ca sa termini nivele trebuie sa intri prin a 6 poarta , iar la Possesion Meter sunt 6 sageti.Asta inseamna 666 , numarul bestiei.Alt exemplu elocvent sunt literele simbolice care apar frecvent in acest joc :

– litera P care vine de la Posedare si Pentagrama

Si de-asemenea Super Mario Bros 3. are si o serie mini-joculete printre care si unul cu carti care sunt numerotate cu N care vine de la cartea Necronomicon.

Peste tot sunt ochi care te privesc in continuu, norii au ochi, tufisurile au ochi, dealurile au ochi, totul.

super-mario-bros2

mario3

csx

Jocul are 8 lumii , iar ultima practic reprezinta iadul , este totul rosu in flacari si plin de cranii. In ultima lume sunt 5 locuri de pe care esti tras in pamant de o mana, sunt 12 tancuri pe care trebuie sa sari ca sa termini nivelul, si cu 12 lovituri invingi ultimul boss.
8=H 5=E 12=L 12=L = > HELL

super_mario_brothers_3_image12

E greu de crezut ca jocul ar putea avea legatura cu satanismul/masoneria , insa dovezile ne indica faptul ca e adevarat.

Reclame

aprilie 14, 2009 - Posted by | Uncategorized

2 comentarii »

  1. Hi, interesting post. I have been pondering this issue,so thanks for sharing. I will definitely be subscribing to your posts.

    Comentariu de How I Lost Thirty Pounds in Thirty Days | mai 4, 2009 | Răspunde

  2. soooooooooper tare mie imi plac chestiile astea soooooooopeeeeeerrr

    Comentariu de BrAsHoVeAnU98 | noiembrie 4, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: